Blog | Vanbuikema kids – VanBuikema

14 dagen bedenktijd | Biologisch & Duurzaam | Gratis verzending vanaf €75 | Pakketpost vanaf €4,85

Blog | Vanbuikema kids

 • Het nieuwe kamertje van Nore

  Ken je dat? Dat je ’s nachts wakker ligt en je creatieve brein volop aan het nadenken is over mooie interieur ideetjes? Ik ben al vaak verhuisd en heb dus al een aantal keer alles opnieuw kunnen inrichten. Dit is toch wel het allerleukste om te doen tijdens een verhuizing en vooral jouw ideeën als resultaat te zien geeft veel voldoening. Op de een of andere manier komen de beste ideeën ’s nachts...
 • De eerste hapjes…

  Persoonlijk word ik van het introduceren van voedsel onzeker. Krijgt ze voldoende? Is de voeding gezond genoeg? Moet ik alles zelf maken? Kortom, ik wil het gewoon goed doen. Hoewel het internet vol staat met informatie, ik een uitgebreide boekenkast heb met kookboeken voor jong en oud, worden mijn vragen toch niet beantwoord. Dit komt omdat er geen eenduidig antwoord is. 
 • Hoe is dat, borstvoeding geven?

  Voordat ik bevallen ben, heb ik wel eens iets gelezen over borstvoeding geven en over dit onderwerp gesproken met vriendinnen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik mij er niet heel erg in verdiept heb. Ik denk namelijk dat ik ervoor gemaakt ben, 
 • De babyuitzet; mijn vijf favoriete producten.

  Er zijn online wel tientallen babyuitzetlijsten te vinden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er is ook zoveel (leuks) te koop! Naast meubels en een kinderwagen, staan er ook allerlei andere dingen op een dergelijke lijst. Hoewel ik een aantal babyuitzetlijsten gedownload heb, heb ik vooral het advies van vriendinnen gevolgd. Wat heb je nu écht nodig? 
 • Op zoek naar versiering in de kinderkamer? Dit zijn de leukste accessoires

  Welke versiering is leuk voor de babykamer? In dit blogartikel bespreken we de leukste tips voor de versiering en decoratie van de babykamer. De ba...
 • Help, ik krijg een baby tijdens een pandemie.

  En toen… medio maart, we weten allemaal wat er gebeurde. Nederland moest in lockdown, het Coronavirus verspreidde zich in snel tempo door het land. Dit maakte de zwangerschap anders dan dat ik mijzelf had voorgesteld. 
 • Hoeveel hydrofiele doekenheb je nodig?

  Hydrofiele doeken zijn onderdeel van de nieuwe mama/baby musthaves. Ze zijn zacht, ademend, licht, gemakkelijk te wassen en gemakkelijk te drogen....
 • Hoe maak je een babykamer in de hoofdslaapkamer

  In het algemeen, wil elke ouder het beste voor zijn of haar kind. Voor velen is daarvan het voorbereiden van de kinderkamer voor het aankomende fam...
 • Kleine babykamer inrichten tips

  Of het nu gaat om een nieuwe baby of een ouder kind, de inrichting van hun slaapkamer is een hele grote uitdaging. Het moet hen veilig houden; het...
 • Waarom houten speelgoed?

  Onze winkel heeft de laatste tijd zijn collectie houten speelgoed echt uitgebreid. Wij van VanBuikema zijn absoluut een groot voorstander van hout...

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods